Servet Barlık, CHP Parti Meclisi Üyeliğine adaylığını açıkladı

“Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz”

Yaşam Yayın: 04 Kasım 2025 - Salı - Güncelleme: 04.11.2025 19:50:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman İl Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi (PM) Üyesi adayı Servet Barlık, 28-30 Kasım 2025 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan CHP 39. Olağan Kurultayı öncesinde adaylığını açıkladı. Açıklamasında, kurultayın partinin yanı sıra ülke için de önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Barlık, şu ifadeleri kullandı : “Cumhuriyet Halk Partimizin 28-30 Kasım 2025’te Ankara’da düzenlenecek olan ve benim de Parti Meclisi Üyeliği'ne aday olduğum 39. Olağan Kurultayımızın özelde ilimize, bölgemize ve genelde ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

“ÜLKEMİZDE ADALETSİZLİK VE YOKSULLUK DERİNLEŞİYOR”

Son dönemlerde artan toplumsal ve ekonomik sorunlara dikkat çeken Barlık, şöyle devam etti : “Ülkemizde özellikle son dönemlerde artan adaletsizlik, hukuksuzluk, ekonomik kriz, açlık, yoksulluk ve işsizlik; eğitimden sağlığa kadar her alanda tam bir çöküş yaşanmaktadır. Bu tablo karşısında bizlerin mücadelemizi artırıp, güçlü bir iradeye ve birlik beraberliğe sahip olmamız gerekmektedir.” CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun mücadelesine dikkat çeken Barlık,  “Genel Başkanımız sayın Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Ekrem İmamoğlu’nun olağanüstü mücadelesine daha fazla katkı sunmak, üstlendikleri ağır yüke omuz vermek için Parti Meclisi’ne adaylığımı açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.