‘Seçime tam hazırlıklı olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz’

Saadet Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz Mart ayı ilçe divan toplantısını coşku içerisinde yaptıklarını söyledi.

Siyaset Yayın: 21 Mart 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 21.03.2022 11:15:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz Başkanlığında yapılan toplantıya,  İl Teşkilat Başkanı Nurullah Ekmen, il, ilçe yönetim kurulu üyeleri, eski Merkez ilçe Başkanı A. hakim İçer, Balpınar Belde başkanı Ender Demir katıldı. Toplantıda Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz ve İl teşkilat Başkanı Nurullah Ekmen basına açık olan bölümde Batman'ın sorunları, iç ve dış konular hakkında görüşlerini dile getirdiler. Olası bir seçim için kadro olarak ülkeyi yönetmek için parti olarak hazır olduklarını dile getiren Başkan Oğuz, “Saadet Partisi olarak tüm illerimizde olduğu gibi Batmanımız’da da seçime tam hazırlıklı olarak çalışmalarımıza yeni getiriler kazandırmak için çalışmalarımız devam etmektedir. Ancak bu bağlamda siyasi olarak batmakta olan iktidarın enkazını nasıl toparlayacağımızın hesabını yapmaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Batman halkımız ve güzide basınımızı da yanımızda görmek isteriz. Çalışmak bizden takdir Allah’tan” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.