SASON’DA LOKAL AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

SASON’DA LOKAL AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Siyaset Yayın: 24 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 24.04.2023 10:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman merkez ve ilçelerde seçim çalışmaları son hızıyla sürerken partiler seçim lokallerini de peş peşe açıyor. Sason ilçesinde AK Parti Milletvekilli adayları ve eski Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşen lokal açılışı adeta mitinge dönüştü.

“SASON'A HİZMET ETMEK ŞEREFTİR”

AK Parti Milletvekili adayları Ferhat Nasıroğlu, Murat Güneştekin, Muhsine Bozkurt, Fırat Tunç, İl Başkanı Akif Gür, eski Milletvekilleri Ahmet İnal ve Ali Suçin'in katılımıyla gerçekleşen lokal adeta miting havasında geçti. Halka seslenen Milletvekili Fırat Tunç, en büyük yatırımların AK Parti döneminde yapıldığına dikkat çekti. Tunç, ''Bir yanım Sason, diğer yanım Kozluk. AK Parti döneminde ülke geneli ve Batman'da istihdama yönelik büyük yatırımlar yapılmıştır. Yeni dönemde de bu geleneği sürdüreceğiz. Batman, Sason, Kozluk ve tüm ilçelerimize hizmet etmek bizim için şereftir'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.