ŞAHİN, YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı 3. olağan kongresini yaptı. Akyürek Mahallesi Petrol İş Caddesi üzerinde bulunan Öz Güneşler Halı Sahasında yapılan kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları, Parti İl Yönetimi, kentteki siyasi parti il başkan ve temsilcileri, STK temsilcileri ve partililer katıldı.

Gündem Yayın: 02 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.11.2020 12:19:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı 3. olağan kongresini yaptı. Akyürek Mahallesi Petrol İş Caddesi üzerinde bulunan Öz Güneşler Halı Sahasında yapılan kongreye HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları, Parti İl Yönetimi, kentteki siyasi parti il başkan ve temsilcileri, STK temsilcileri ve partililer katıldı. Kongrede güven tazeleyen eski İl Başkanı Davut Şahin, delegelerin oylarıyla tekrar İl Başkanı seçildi. Seçildiği ilk günden beri kendisi ve il yönetiminin Batman’ın sorunlarının takipçisi olduklarını belirten Şahin, ilin önemli sorun ve sıkıntılarının olduğunu söyledi. Daha sonra partililerin yoğun tezahüratları eşliğinde kürsüye gelen Genel Başkan İshak Sağlam, İzmir depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı dileyerek konuşmasına başladı. 8 yıl önce insan ve adaleti çalışmalarının merkezine alarak yola çıktıklarını belirten Sağlam, 8 yıldır tek dertlerinin siyaset yoluyla halka hizmet olduğunu söyledi. Kırmadan, dökmeden, kavga etmeden, kirli siyaset yapmadan, halkın maslahatını gözeterek, hizmet aşkıyla yollarında yürümeye devam ettiklerini vurgulayan Sağlam, diğer partilere de çağrıda bulunarak siyasetin amacının halka hizmet olduğunu, hizmet yarışında bulunmaları gerektiğini belirterek kavga ve çatışmacı dili bırakmalarını istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.