Rektör Demir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaret

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür Batman Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. İdris Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yaşam Yayın: 14 Şubat 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.02.2021 12:26:41
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür Batman Üniversitesi Rektörlüğü’ne yeni atanan Prof. Dr. İdris Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, yeni dönemin Batman Üniversitesi için hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Özdemir ve  Gür, Rektör Demir  ve ekibine başarılılar diledi.  Rektör Demir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iyi dilekleri için Özdemir ve Gür'e teşekkür etti. Ziyarete AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ın yanı sıra başkan yardımcıları da  katıldı.  Milletvekili Özdemir ve Başkan  Gür, daha sonra  hastanelerde  yatan hasta ve hasta yakınlarına moral ziyareti gerçekleştirerek, görevlilerden hastaların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.