Real Konak’tan öğrencilere staj fırsatı

Realkonak Hotel, üniversitede eğitim gören öğrencilerin, kendi bünyesinde hem stajını tamamlamasına destek oluyor, hem de kendilerini iş hayatına hazırlıyor.

Yaşam Yayın: 21 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 21.03.2023 11:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
Google News

Realkonak Hotel, üniversitede eğitim gören öğrencilerin, kendi bünyesinde hem stajını tamamlamasına destek oluyor, hem de kendilerini iş hayatına hazırlıyor. Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı, “Aslında işletmemizi de bir okul gibi düşünebilirsiniz. Öğrencilerimiz okulda gördükleri teorik eğitimleri otelimizde pratiğe dönüştürüyor, burada stajlarını yaparken aynı zamanda kendilerini iş hayatına hazırlıyorlar. Stajyerlere gereken hassasiyeti ve önemi göstermeliyiz ki gelecekte bu sektörün daha kaliteli ve başarılı çalışanlardan oluşmasına destek sağlayalım. Unutmamalıyız ki otelin standardını yükselten oteldeki donanımlar, araç gereçler değil, kaliteli ve eğitim görmüş personellerdir” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.