Raman Organize Sanayi Bölgesi’nin tapusu alındı

Batman'da yapılması planlanan RAMAN Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile ilgili devam eden mahkeme süreci Valiliğimiz lehine sonuçlanmış olup, OSB’ye ait tapular alınmıştır.

Yaşam Yayın: 18 Ekim 2024 - Cuma - Güncelleme: 18.10.2024 08:58:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News
Mahkemenin sonuçlanmasının ardından bir açıklama yapan Vali Ekrem Canalp, Raman OSB’nin Batman’ın gelişimine büyük katkı sağlayacağını belirterek, “Mevcut Organize Sanayi Bölgesi’nden daha büyük olan yeni OSB’nin davalık olan konusu çözüme kavuştu. Mahkemenin kararı sonrası, OSB ile ilgili hazırlanan haritalar, İl Özel İdaresince onaylanacak, akabinde zemin etüt raporu ihalesi yapılacak ve imar planlarının yapılmasına geçilecektir. Ayrıca Oymataş OSB ile ilgi parsel tahsis işlem duyurusu en kısa zamanda yapılacak, ardından Samanyolu’nda tekstil kent kuracağız. Küçük Sanayi Siteleri kuruyoruz. Sera kentler içinde düğmeye bastık. Batman Çayı kenarı boyunca yeni sera kentler kuruyoruz. Küçük Sanayi Sitelerini esnafımızla birlikte inşa edeceğiz. Bütün bunların hepsi faaliyete geçtiği zaman kısa vadede 60 bin kişi, uzun vadede ise 100 bini aşkın kişiyi istihdam edecek. Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin yeni parlayan yıldızı Batman  olacak” dedi.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.