PEYGAMBER SEVDALILARINDAN TEŞEKKÜR

PEYGAMBER SEVDALILARINDAN TEŞEKKÜR

Yaşam Yayın: 23 Nisan 2024 - Salı - Güncelleme: 23.04.2024 18:12:00
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Peygamber Sevdalıları Vakfı Koordinatörlüğü, Pazar günü yapılan Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan ve destek sunanlara teşekkür etti. 
Peygamber  Sevdalıları  Vakfı Batman Koordinatörlüğü, 2024 Mevlid-i Nebi etkinliğine katılan ve katkı sunan herkese teşekkürlerini iletti. Vakıf tarafından yapılan basın açıklamasında, ''TV kanalları, yerel radyo ve gazetelerden, programa iştirak eden Siyasi Parti ve STK temsilcilerine, halkı Mevlid-i Alanı’na taşıyan kardeşlere, turizm firmalarına ve taşıma kooperatiflerine, kermese destek veren hayırseverlere, sağlık personeline, etkinlik öncesinde ve sonrasında çalışan görevlilere, sosyal medya kullanıcılarına ve binlerce Peygamber Sevdalısına, “Her Güne Binler Salavat Seferberliği” çağrısına destek olanlara ve etkinliğe katılan on binlerce Peygamber Sevdalısına Batman Halkı adına teşekkür ederiz'' denildi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.