PETROL'DE COŞKULU KUTLAMA

PETROL'DE COŞKULU KUTLAMA

Yayın: 06 Mayıs 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 06.05.2024 12:18:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

1 Yıl aradan sonra yeniden 2'nci lige yükselen Batman'da şampiyonluk havası yaşanıyor. TFF 2. Lig'e yükselen TPAO Batman Petrolspor düzenlenen programla şampiyonluğunu kutladı. Pazar akşamı Batman Valiliği önünde düzenlenen kutlamada, sanatçı Haluk Levent ve Big Bando Grubu sahne aldı. Programda, Türkiye Futbol Federasyonu Diyarbakır Bölge Müdürü Serkan Bayhan, sporculara şampiyonluk kupasını verdi. Batman Valisi Ekrem Canalp, programda yaptığı konuşmada, 2023 yılında şampiyonluk sözü verdiklerini ve TPAO Batman Petrolspor'un şampiyon olduğunu söyledi.TPAO Batman Petrolspor'un 2. Ligde de şampiyon olacağına inandığını belirten Vali Canalp, "Aynen bu yıl yaptığımız gibi yönetimiyle, taraftar gruplarıyla ama hepsinden öte bütün Batman olarak 647 bin Batmanlı olarak bir ve bütün olursak 2025 yılında yine şampiyon biziz" dedi.

''ŞAMPİYONLUĞU HAK ETTİK''

Batman Petrolspor'un şampiyonluk kutlamalarına katılan Ak Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu,  sezon başından beri Petrolspor'un şampiyon olacağına inandığını söyledi. Milletvekili Nasıroğlu, ''Takımımız  sezon başından beri gösterdiği üstün mücadele, ortaya koyduğu ekip ruhu ve alın teriyle şampiyonluğu hak etti. Bize bu coşkuyu yaşatan teknik ekibimize, oyuncularımıza, her koşulda takımına sahip çıkan taraftarımıza ve kıymetli Batmanlı hemşehrilerime yürekten teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı. 

RAMANLI'DAN KUTLAMA

HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 2inci Lige yükselen Batman Petrolspor şampiyonluk kutlamalarına katıldı. 3. Lig 2’nci grupta de mücadele eden ve 2'nci lige yükselen Batman Petrolspor’un şampiyonluk kutlamalarına katılan HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, sporcu ve teknik heyeti kutladı. Milletvekili Ramanlı, “Şehrimizin takımı Petrolsporumuzun kupa törenine katıldık. Halkımızın coşkusuyla 2’nci ligde de başarıyı yakalayıp hızlı bir yükseliş ile hedefimiz Süper Lig. Bu şehir her zaman en iyisini hak ediyor. Tekrardan tebrikler çocuklar” ifadelerini kullandı. Kutlamalarda Petrolspor oyuncuları ile bir araya gelen Ramanlı, oyuncuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.