Pazarda işler durgun

Alo tevşo Pazarı’nda yüksek fiyatlar karşısında alışveriş yapamadan evlerine dönen vatandaşlar fiyatlardan, esnaflar ise iş yapamamaktan şikayetçi.

Yaşam Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 15:37:00
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Alo tevşo  Pazarı’nda yüksek fiyatlar karşısında alışveriş yapamadan evlerine dönen vatandaşlar fiyatlardan, esnaflar ise iş yapamamaktan şikayetçi. Artan hayat pahalılığı, üst üste gelen zamlarla halk pazarında esnaf zararına satış yaparken, vatandaşlar da kilo ile değil tane ile alım yapıyor.

''NAKLİYE PAHALLI''

Alo tevşo  Pazarı’nda uzun yıllardır seyyar satıcılık yapan esnaflar nakliye fiyatlarından ötürü iş yapamaz hale geldiğini söyledi. Pazarcı esnafı, ''vatandaşlar kışlık ihtiyaçları için akın akın pazara gelmekte ancak, fiyat etiketlerini görünce alışveriş yapmadan evlerine dönmekte, vatandaş ihtiyacını alamazken bizler de pahalılıktan dolayı satış yapamıyoruz'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.