Özdemir 'den sağlık çalışanlarına ziyaret

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden sağlıkçılara sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi.

Yaşam Yayın: 14 Mart 2021 - Pazar - Güncelleme: 14.03.2021 12:53:09
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, pandemi süreci boyunca büyük fedakârlıklarla çalışan ve büyük özverilerle çalışmaya devam eden sağlıkçılara sürpriz bir moral ziyareti gerçekleştirdi. Özel bir hastanede çalışan doktor, hemşire ve diğer personele gösterdikleri fedakârlıklardan dolayı teşekkür eden Milletvekili Özdemir, “Bir cephede savaşır gibi mücadele veren tüm sağlık çalışanlarını ve onların fedakârlıklarını unutmadığımızı ve yanlarında olduğumuzu göstermek istedik. Pandemi döneminde fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle doktor ve sağlık çalışanlarının tıp bayramı kutlu olsun" ifadelerini kullandı. Batman Yaşam Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dinç ve hastane personeli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Özdemir'e teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.