ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI ETKİNLİK

Yaşam Yayın: 29 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.11.2023 09:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sabri Ülker İlkokulu öğrencileri bir araya gelerek oluşturdukları ve kendilerinin de rol aldığı sosyal çevre bilinci temalı bir video çekti.

TEMİZLİK AVCILARI

Temiz çevre temiz gelecek sloganı ile çevre temizliğinin önemini kavratmak, temizlik bilincini eğlenceli ve akılda kalıcı bir şekilde pekiştirmek adına sel felaketinin yaşandığı Seyitler Mahallesindeki Sabri Ülker İlkokulu öğrencilerinin bir araya gelerek oluşturdukları ve kendilerinin de rol aldığı sosyal çevre bilinci temalı bir video çektiler. Klipte temiz bir dünya için ilk olarak yaşanılan yerden başlamak gerektiği bu yüzden sınıf ve okul temizliğine önem vererek bu konuda herkesin üzerine düşeni yapmasının amaçlandığı mesajı verilirken, öğrencilerin video klip sayesinde verilmek istenen mesajı eğlenerek aktardığı görüldü. Sabri Ülker İlkokulu Okul Müdürü Mehmet Çeni, emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek, bu tür anlamlı faaliyetlerin devam edeceğini söyledi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.