NASIROĞLU YENİDEN BAŞKAN

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği ( ASKON ) Batman Şubesi 5. Kurulunda Nasıroğlu güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2024 - Pazar - Güncelleme: 29.09.2024 12:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ASKON  Batman Şubesi Dernek binasında gerçekleşen toplantıda ASKON Batman Şubesi  üyeleri ve yeni yönetim kurulu üyelerinin bir araya gelmesiyle yapıldı. Kongrede delegelerin tüm oylarını alan  M. Selman Nasıroğlu, bir kez daha güven tazeledi. Göreve ilk gün başladıklarından bu yana büyük bir özveri  ve istekle yönetim kurulu ve diğer üyelerle beraber çalışmalarını aynı heyecanla yürüttüklerini ifade eden  M. Selman Nasıroğlu,  "Batman ve ülkemize değer katabilmek için emek verdik, vermeye de devam edeceğiz" dedi. Batman'a daha iyi hizmetler yapabilmek için  göreve tekrar talip olduklarını belirten Nasıroğlu,  "Hep beraber daha güçlü bir yönetimle, daha güçlü birliktelikler ve ortaklıklara imza atacağız. Batman’a katma değer sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz. ASKON'u daha iyi noktalara çıkarıp daha da görünür hale getirmek istiyoruz.  Batman Şubesi olarak üye işadamlarımız bünyesinde 12 bini aşan çalışan sayısına ulaşarak istihdam konusunda büyük adımlar atmaya devam etmekteyiz" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.