NASIROĞLU, " YAPTIKLARIMIZLA ASLA YETİNMEYECEĞİZ''

Batman'da Körük Aile Sağlık Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 21 Ekim 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2024 14:42:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Körük Mahallesindeki merkezin temel atma törenine AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Ekrem Canalp, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Hizmete girdiğinde 5 hekimin görev yapacağı merkezde, muayene odası, bebek emzirme odası, gebe izleme odası, aşılama, çocuk izleme, müdahale odası ve küçük cerrahi müdahaleler gibi koruyucu sağlık hizmetleri de verilecek. Törende konuşan Milletvekili Nasıroğlu, Batman'ın her şeyi hak ettiğini ve Batman'a kazandırdıkları hizmetlerden mutluluk duyduklarını anlattı. Nasıroğlu, "Batman'ın en büyük binası olan 500 yataklı devlet hastanemizin inşaatını inceledik. Orada çok titiz ve güzel bir çalışma var. Kaba inşaatın yüzde 86'sı tamamlanmış durumda. Yine temelini attığımız Onkoloji Tanı Merkezi'nin de açılışını inşallah önümüzdeki ay gerçekleştireceğiz. Kanser teşhisi konulan vatandaşlarımız başka illere gitmeye gerek duymadan tedavilerini Batman'da yapabilecek. Bizlere de düşen kurumlarımızın taleplerini ilgili yerlere taşımak ve projelerin ihtiyaç duyduğu ödeneği temin etmek. Bizler Batman'ı daha iyiye ve daha güzele ulaştırmak için çalışacağız. Batman'da

sağlık alanındaki personel sayısında ciddi anlamda bir artış söz konusu . Kimi alanda yüzde 15, kimisinde yüzde 35 ile yüzde 40'a varan oranda artış var. Biz il genelinde valiliğimizle, il teşkilatımızla ve tüm kurumlarımızla iş birliği içinde çok güçlü bir birliktelik oluşturduk. Vatandaşlarımız hiç merak etmesin yaptıklarımızla asla yetinmeyecek hizmetlere devam edeceğiz'' dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.