MUTLU DÜĞÜN

MUTLU DÜĞÜN

Yaşam Yayın: 26 Haziran 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 26.06.2024 08:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bartın AFAD eski İl Müdürü Ahmet Yıdız'ın sevgili kızı Hanse Nur Yıldız hayatını Kayapınar (Ayinkef) eşraflarından Şeyh Sabahattin Hamidi'nin iş insanı oğlu Abdülmelik Hamidi ile birleştirdi.

1500 KİŞİ AĞIRLANDI

Geçtiğimiz hafta içinde Siirt Çevre Yolu Güngör Palas Düğün salonunda yapılan  düğün töreninde Mevlid-i Şerifin ardından yaklaşık bin 500 misafir yemekle ağırlandı. Düğüne Batman'daki çeşitli STK, Siyasi Parti Temsilcileri, iş insanları, bazı kurum müdürleri, Yıldız ve Hamidi ailesinin yakınları katılırken gelin ve damadın nikahları Batman Belediyesi evlendirme memuru Nuri Turgut tarafından kıyıldı. Batman ve kent dışından gelen seçkin bir davetli topluluğuyla gelin ve damadın nikah şahitliğini ise Kudbettin Hamidi, Hayrettin Hamidi, Adnan Hamidi, Fethullah Hamidi, M. Ata Yıldız ve Tevfik Yıldız yaptı.   Görkemli düğünde erbane eşliğinde seslendirilen ilahi ve ezgiler düğüne ayrı bir renk kattı. Damat ve gelin babası Sebahattin Hamidi ile Ahmet Yıldız, misafirlerle yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.