MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ
MİNİKLERLE BİR ARAYA GELDİ
Batman'a atandığı günden beri saha çalışmalarını aralıksız sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, mahalle buluşmalarının yanı sıra ilçe, köy ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Salı günü Batman merkezde 16'ncı mahalle buluşması öncesi Kısmet mahallesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda minik öğrencilerle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, minik öğrencilerle sohbet edip hediyeler sundu. Vali Canalp, okul yönetimi ve öğretmenlerle görüşerek okulun genel durumu hakkında bilgiler aldı.
KISMET'TE 16'NCI BULUŞMA
Mahalle Buluşmaları kapsamında Batman Valisi Ekrem Canalp beraberinde Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, kamu kurum yöneticileri ve Belediye birim müdürleri ile Kısmet mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi. Kısmet mahallesi muhtarı Tahir Cangir ve semt sakinlerini dinleyen Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, yapılması gereken çalışmalar hakkında ilgililere talimatlarda bulundu. 1 milyon 100 bin nüfus yetecek kadar imar alanı açtıklarını belirten Vali Canalp, “Daha planlı ve düzenli bir kent için çalışmalar yaptık. İmarı olmayan bir kent asla gelişemez. Eğer imar planınız yoksa bir park, yeşil alan, sağlık ocağı ve hatta bir spor tesisi bile yapamazsınız. Kentimizin daha da güzelleşmesi, güvenli olması için altyapı, üstyapı, ulaşım, kültürel ve sanat etkinlikleri hizmetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz” dedi. Batman Belediyesinin Kısmet Mahallesindeki çalışmalarını anlatan Batman Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, Kısmet mahallesine 300 ton asfalt serimi, 1.562 metrekare asfalt, 5 bin metrekare parke taşı, 110 aileye günlük toplam 613 ücretsiz ekmek dağıtımı, 14 aileye bebek paketleri, mahalledeki iki evin bakımı ve onarımı, ağaç dikimleri ve iki tandır evinin yapıldığını ifade etti.
ŞAFAKLA BİRLİKTE KÖY ZİYARETLERİ
Geçtiğimiz hafta Batman'da 262'nci köyü ziyaret eden Batman Valisi Ekrem Canalp, günün ilk ışıklarıyla birlikte yine köylerdeydi. Beraberinde Beşiri ilçe Kaymakamı Muhammed Yılmaz'la birlikte Beşiri bölgesindeki Tepecik, Yakacık ve Yazhan köylerini ziyaret eden Vali Canalp, köy muhtarları Hüseyin Taş, Enver Kangül ve Ahmet Öztürk'ten köyün ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Batman Valisi Ekrem Canalp, istek ve taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.