MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU'NDAN ÇAT KAPI ZİYARETİ

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Şainet teyzenin evine misafir oldu. Nasıroğlu, Vali Ekrem Canalp ile birlikte Korik Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı sonrası mahallede ikamet eden Şainet teyzenin evine konuk oldu.

Yaşam Yayın: 22 Ekim 2024 - Salı - Güncelleme: 22.10.2024 13:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Şainet teyzenin evine misafir oldu. Nasıroğlu, Vali Ekrem Canalp ile birlikte Korik Aile Sağlığı Merkezi'nin açılışı sonrası mahallede ikamet eden Şainet teyzenin evine konuk oldu. Kanserden iki evladını kaybeden, bakım ve onarım isteyen bir evde yaşayan 75 yaşındaki Şainet teyze yaşadığı maddi sıkıntıların yanı sıra evin sorunları hakkında mağduriyetini dile getirdi. Sorunları dinleyen Milletvekili Nasıroğlu ve Vali Canalp, gerekli ihtiyaçların karşılanacağını belirterek yardımcı olacaklarını söylediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.