Mevsimsel budama çalışması başladı

Mevsime uygun olarak yapılan ağaç budama çalışmalarında Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaç budama çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor.

Gündem Yayın: 16 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 16.03.2020 12:34:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Mevsime uygun olarak yapılan ağaç budama çalışmalarında Batman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaç budama çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor. Batman genelinde bulunan dönel kavşak, park ve refüjlerde ağaçlara estetik açıdan form verme yöntemiyle görsel güzellik sağlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü,10 kişilik ekiple Havaalanı Kavşağı, Atatürk Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı ve Milli Egemenlik Caddesindeki refüj ve kaldırımlarda bulunan ağaçların yanı sıra park ve bahçelerde; tepe düzeltme, tepe kısaltma, şekil verme, uzun dal budama çalışması gerçekleştirerek görsel form veriyor. Ağaçlara zarar vermeden dikkatli bir şekilde yapılan budama işleminde öncelikle kuru dalları alan ekiplerimiz, ağaçların güçlendirilmesine de katkı sağlıyor. Belediye yetkilileri, çevrede bulunan ağaçların korunması konusunda toplumun tüm kesimlerinden duyarlılık beklediklerini, ağaçlara zarar verilmemesi konusunda uyarıda bulunarak ihtiyaç duyulması durumunda Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü personelinden destek alınabileceğine dikkat çekti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.