METEOROLOJİ’DEN BESOB’A ZİYARET

Batman Meteoroloji İl Müdürü Mehmet Zeki Türker ile Batman Havalimanı Meteoroloji Müdürü Mehmet Akif Uytun, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan’ı makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 02 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2024 12:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Yapılan ziyarette, Batman’ın meteorolojik durumuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Batman Meteoroloji İl Müdürü Mehmet Zeki Türker, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından akıllı cihazlar için geliştirilen android hava durumu uygulaması sayesinde, vatandaşların bulunduğu her yerden, istediği noktanın anlık hava durumu ve tahminlerine erişebileceğini belirtti. BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan, hava durumu tahminleri hakkında önceden bilgi sahibi olabilmenin önemli olduğunu belirterek, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sunduğu bu hizmetlerle, daha sağlıklı plan ve program yapmanın, aynı zamanda olumsuz meteorolojik durumlara karşı tedbirlerin alına bilinmesi bakımından kıymetli bulduklarını ifade etti. BESOB Başkanı Kaplan, ziyaretlerinden dolayı Batman Meteoroloji İl Müdürü Mehmet Zeki Türker ve Batman Havalimanı Meteoroloji Müdürü Mehmet Akif Uytun’a teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.