Mahalleli konuştu Vali Şahin dinledi

Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 8’ncisi düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ Programı kapsamında Vali Hulusi Şahin, Bayındır Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi.

Gündem Yayın: 09 Şubat 2021 - Salı - Güncelleme: 09.02.2021 12:29:52
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Belediye Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından 8’ncisi düzenlenen ‘Mahalle Buluşmaları’ Programı kapsamında Vali Hulusi Şahin, Bayındır Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını yerinde dinledi. Bayındır Mahallesi Semt polikliniği yanında bulunan parkta yapılan ‘Mahalle Buluşmaları’ programına Vali Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, İl Sağlık Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü, Belediye Birim Müdürleri,  hizmet yürüten kamu kurum ve kuruluş müdürleri, mahalle muhtarı ile çok sayıda mahalle sakini katıldı. Mahalle muhtarı ve mahalle sakinlerinin altyapı, yeni ulaşım yolları, kaldırım, park, okul, imar, ruhsat, internet altyapısı, okul binası, madde bağımlılığı, elektrik kesintileri, cami inşaatı, bilgi evi, kütüphane, pazar, park spor aletleri, park aydınlatması ve semt polikliniğine doktor ataması sorunları ile ilgili talep ve şikayetleri yerinde dinleyen Vali Şahin, talep ve sorunların giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.