LİDER DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜ

3.Lig 1. Grubun Lideri Petrolspor deplasmanda İstanbul temsilcisi Criptoswaps Çatalspor takımına konuk oldu.

Yayın: 10 Mart 2022 - Perşembe - Güncelleme: 10.03.2022 10:25:18
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

3.Lig 1. Grubun Lideri Petrolspor deplasmanda İstanbul temsilcisi Criptoswaps Çatalspor takımına konuk oldu. Lider Petrolspor ligde oynadığı 25 maçtan 17 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 57 puanla lider olarak sahaya çıkarken, rakip Criptoswaps Çatalspor ise 25 maçtan 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyetle 9. sırada 38 puanla yer alıyor. Bir yandan liderliğini sürdürüp puan farkını açmak isteyen Petrolspor, diğer yandan da play-off hesapları yapan Crıptoswaps Çatalspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmaya Petrolspor iyi başladı. İlk 15 dakikada üstün oynayan Petrolspor, karşılaşmanın 20. dakikasında rakip takımın kullandığı serbest vuruşta şiddetli rüzgarın da etkisiyle kalesinde golü gördü. Golden sonra hemen toparlanan Kırmızı-Beyazlılar golcü Aykut Çift kazanılan penaltıyı gole çevirerek durumu 1-1 yaptı. İlk 45 dakikada karşılıklı gelişen ataklar sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına 1-1’lik skorla gitti.

İlk yarıya oranla daha kontrollü ve disiplinli başlayan Kırmızı-Beyazlılar, rakip yarı alanına kanat ağırlıklı pozisyonlarla gitmeyi tercih etti. Batman Petrolspor, müsabakanın son dakikalarında rakip yarı alanına daha çok yüklenmeye ve risk almaya başladı. Sahaya mutlak 3 puan için çıkan, Petrolspor, birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen sonuca gidemedi. Karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

“8 FİNAL MAÇIMIZ KALDI”

Deplasmanda alınan 3 puanın çok önemli olduğunu belirten Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik, ‘Yenemezsen de yenilmeyeceksin’ dedi. Çelik yaptığı açıklamada; “Maça iyi başlamamıza rağmen istediğimiz ikinci golü bir türlü bulamadık. Rakibimiz Nevşehir Belediyespor’un uzatmalarda yediği gol ile sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılması bizim için bir puanı çok anlamlı yaptı. Takımımızı tebrik ediyorum. Bu maçı unutup önümüzdeki hafta sahamızda oynayacağımız maça bakacağız. 8 final maçımız kaldı” diye konuştu. Öte yandan Basın Sözcüsü Çelik, en yakın takipçileri olan Kütahya Belediyespor ile puan farklarının 10 olduğunu da sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.