KURSİYERLERLE BULUŞTU

Vali Hulusi Şahin’in eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, Hasankeyf Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan meslek edindirme ve el sanatları kurslarını ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 10 Kasım 2020 - Salı - Güncelleme: 10.11.2020 13:51:36
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Vali Hulusi Şahin’in eşi ve aynı zamanda Batman Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, Hasankeyf Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan meslek edindirme ve el sanatları kurslarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bayan Şahin’e; İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk’ün eşi Ebru Öztürk, Hasankeyf Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Kahraman ile usta öğreticiler eşlik etti. İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan; kilim, dikiş saç bakımı, resim kursu ve el sanatları kurslarını ziyaret eden Bayan Şahin, kursiyerlerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.