Kozluk’ta AK Parti Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Batman İl Başkanlığı’nın organize ettiği Mayıs Ayı Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı, Kozluk İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda, 2028 vizyonuna yönelik çalışmalar ele alındı.

Yaşam Yayın: 22 May 2025 - Thursday - Güncelleme: 22.05.2025 12:15:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

AK Parti Kozluk İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Mayıs Ayı Danışma Meclisi Toplantısı, partililerin ve vatandaşların geniş katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, İlçe Koordinatörü Mensur Müjdeci, Kozluk İlçe Başkanı Hakim Işık, Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı. Toplantıda konuşan İl Başkanı Hüseyin Şansi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine vurgu yaparak, Türkiye’de sağlanan huzur ve istikrarın mimarının Erdoğan olduğunu ifade etti. Şansi, “Bugün terörden arındırılmış, huzurun hâkim olduğu bir Türkiye varsa, bu Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı liderliği sayesindedir. Kendisinin vizyonu sadece ülkemize değil, tüm dünyaya yön vermektedir.” dedi. İlçe Koordinatörü Mensur Müjdeci ise sahadaki teşkilat çalışmalarına dikkat çekerek, “Her haneye, her kapıya, her gönüle ulaşacağız. Sahada olmaya, milletimizin yanında yürümeye devam edeceğiz. Kozluk’ta AK Parti teşkilatı olarak kapısı çalınmamış ev bırakmayacağız.” şeklinde konuştu. İlçe Başkanı Hakim Işık ve Belediye Başkanı Veysi Işık da toplantıda söz alarak Kozluk’ta yürütülen hizmetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Toplantıda, teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde 2028 vizyonuna emin adımlarla ilerlediği vurgulandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.