KOZLUK ŞEHR-İ ZOR FESTİVALİ YAPILDI

Geçtiğimiz yıl Batman'ın 5 ilçesinde başlatılan Festivaller geleneksel hale getirildi. Sason, Hasankeyf ve Beşiri ilçesinin ardından hafta sonu Kozluk ilçesinde de Kozluk Şehr-i Zor Doğa Kültür ve Turizm Festivali gerçekleşti.

Yaşam Yayın: 05 Ekim 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 05.10.2024 15:35:00
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

 Kozluk'ta ikincisi yapılan festivale Batman Valisi Ekrem Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp, Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Vali Yardımcıları Murtaza Ersöz ve Şükrü Alpren Göktaş, Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, Beşiri Kaymakamı Muhammed Yılmaz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cafer Öz, Kozluk Belediye Veysi Işık, İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, kamu kurum yöneticileri, siyasi partilerin il başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Festivalle ilgili konuşmaların ardından protokol tarafından ilçenin ekonomisine katkı sağlayan üreticilere teşekkür belgeleri verildi. Festival alanında kurulan stantları gezen Vali Canalp ve beraberindekiler yöresel el sanatları, tarımsal ürünler ile yöresel yemeklerin sergilendiği stantları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.