KINALI KÖYÜNE YENİ MESİRE ALANI GELİYOR

Sason Kaymakamlığı, Valilik talimatıyla Kınalı Köyünde piknik alanı, çocuk oyun grubu ve sosyal donatıların yer alacağı yeni bir mesire alanı çalışması başlattı.

Yaşam Yayın: 02 Mayıs 2025 - Cuma - Güncelleme: 02.05.2025 18:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Sason’un doğasıyla öne çıkan köylerinden Kınalı, yaz aylarında serin havasıyla vatandaşların uğrak noktası olacak yeni bir mesire alanına kavuşuyor. Proje, Batman Valisi Ekrem Canalp’in talimatıyla Sason Kaymakamlığı tarafından hayata geçiriliyor. Konuya ilişkin açıklamada bulunan Sason Kaymakamı Furkan Başar, yeni mesire alanının bölge halkı için önemli bir sosyal yaşam merkezi olacağını belirtti. Başar, “Sayın Valimiz Ekrem Canalp’in destekleriyle yürütülen bu proje sayesinde hemşerilerimiz doğayla iç içe bir ortamda vakit geçirebilecek. Çocuklarımız güvenli alanlarda oynarken aileler de piknik yapma imkânı bulacak. Batman ile arasında 15-20 dereceye kadar sıcaklık farkı bulunan Kınalı, yaz aylarında serin havasıyla vazgeçilmez bir adres olacak” dedi. Projeye göre, mesire alanına çocuk oyun parkı, piknik masaları, barbekü alanları ve wc’ler yapılacak. Ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla alanın yol güzergâhı parke taşı ile kaplanacak. İl Özel İdaresi bütçesiyle yürütülen çalışmaların 45 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.