KAZALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR! HAFTA SONU İKİ KAZA DAHA

Batman kent merkezinde trafik kazaları hız kesmiyor. Hafta içi peş peşe yaşanan kazalara hafta sonunda da yenileri eklendi.

Yaşam Yayın: 31 Ekim 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 31.10.2026 17:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bahçelievler Mahallesi'nde hafif ticari araç bahçe duvarına çarparken, Turgut Özal Bulvarı'nda otomobil ile bisikletin çarpışması sonucu bir kişi yaralandı. Batman kent merkezinde yaşanan trafik kazaları endişe yaratmaya devam ediyor. Kentin farklı noktalarında meydana gelen kazalara hafta sonunda iki yenisi daha eklendi. İki ayrı noktada yaşanan kazalardan birinde maddi hasar meydana gelirken, diğerinde bisiklet sürücüsü yaralandı.

TİCARİ ARAÇ, BAHÇE DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ

İlk kaza, akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen bir otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan hafif ticari araç, bir evin bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta ve bahçe duvarında maddi hasar oluştu. Çevrede kısa süreli hareketliliğe neden olan kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

OTOMOBİL İLE BİSİKLET ÇARPIŞTI : 1 YARALI

Hafta sonunda meydana gelen diğer kaza ise Turgut Özal Bulvarı üzerinde yaşandı. Henüz sürücülerinin kimlikleri öğrenilemeyen otomobil ile bisikletin çarpışması sonucu bisiklet sürücüsü yola savruldu. Çarpışmanın şiddetiyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan bisiklet sürücüsü için çevredeki vatandaşlar 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.