Karşıyakaspor kongresi yapıldı

Batman 1.Amatör Lig temsilcilerinden Batman Karşıyakaspor Kulübü Kongresi Ersa Grup toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 09 Aralık 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 09.12.2019 13:38:31
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Kongreye yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Batman Karşıyakaspor Kulübü yönetim kurulu yeni Başkanı Yılmaz Erin seçildi. Başkan vekilliğine Orhan Aslan, Genel Sekreter Cemal Çerçel, Sekreter Yardımcılığına M. Şerif Akar, Genel Muhasip Şehmus Erin ve Üyeliklere Murat Demir, İsmail Gezer seçilmiştir. Yeni seçilen Kulüp başkanı Yılmaz Erin Kongrenin hayırlı olmasını temenni ederek, “Güçlü bir yönetimle Karşıyakaspor’u daha üstlere taşıyacağımızı söz veriyoruz. Yeni oluşan yönetim kurulumuzla takım için elimizden gelen tüm çaba ve gayreti sarf edeceğiz. Karşıyakaspor’un mazisi kupalarla dolu bir kulüp olduğunun bilincindeyiz böylesi köklü bir kulübü daha iyi yerlere taşımak için elimizi taşın altına koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Alınan karar hayırlı olsun” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.