Kardeşlikle dağları ısıttılar

Turkab Kadın Kolları Başkanlığının öncülüğünde organize edilen programda, Türkab yöneticileri ve gönüllüleri, Sason’un dağlık kesimlerini ziyaret ederek, kırtasiye, giyim ve oyuncak yardımında bulunarak, gönülleri ısıttı.

Yaşam Yayın: 09 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 09.11.2020 12:18:16
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Turkab Kadın Kolları Başkanlığının öncülüğünde organize edilen programda, Türkab yöneticileri ve gönüllüleri, Sason’un dağlık kesimlerini ziyaret ederek, kırtasiye, giyim ve oyuncak yardımında bulunarak, gönülleri ısıttı. Sason İHH temsilcisi Sabahattin Atalay’ın belirlediği yaklaşık 60 aileye ulaşan dernek yöneticileri ve gönüllüler, sıcak ilgi ile karşılandı. Turkab İl Başkanı Şehmus Temiz, yaptığı açıklamada; “Pandemi nedeniyle faaliyetlerimizi ircaa etmekte zorlanıyoruz. Soğukların yaklaşması ile kış şartlarının en çok hissedildiği ilçemiz olan Sason’da yüreklere dokunmak istedik. Ayakkabısı delik olan öğrencilerimize ayakkabı, paltosu olmayana palto, kalemi, defteri olmayana kırtasiye yardımı, mutfak malzemesi ihtiyacı olana mutfak malzemesi ulaştırdık. Biz insanların bedeninden çok yüreklerini ısıttığımızı düşünüyoruz. Yüreklerimiz birbirine ısınırsa, dünya ısınır. Kardeşlik, gönülleri ısıtmaktır” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.