''KAL U BELADAN BERİ KARDEŞİZ''

''KAL U BELADAN BERİ KARDEŞİZ''

Yaşam Yayın: 27 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 27.03.2024 18:07:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yerel seçim çalışmaları kapsamında ülke genelindeki mitinglere katılan Cumhurbaşkanı ve AK Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır mitinginin ardından Batman'da Valilik kavşağındaki meydanda Batmanlılara seslendi.  Cumhurbaşkanı Erdoğan Batman'a vermiş oldukları hizmetleri bir bir sıraladıktan sonra Batman merkez, ilçe ve Belde Başkan adaylarını tanıttı. 

"BATMAN'LILARLA KARA SEVDALIYIZ"

Batman'a beraberinde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet  Şimşek, Bakanlar  ve Bölge Milletvekilleri ile gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için AK Partili  Batman Belediye Başkan adayı Adil Sebati Ceylan, İlçe ve Belde Belediye Başkan adaylarına destek istedi.  Vilayet meydanında Batmanlılara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Batmanlılarla Kal u beladan beri kardeşiz ve kara sevdalıyız" dedi. Erdoğan, ''Ben karşımda pazarlık masasına iradesini meze etmeyecek Batmanlı kardeşlerime güveniyorum. Sandıkta Cumhur İttifakına verilecek her oyun çok önemli olduğunu eşe, dosta, nazımızın geçtiği her arkadaşımıza izah edeceğiz. Sizlerden diğer vilayetlerdeki Batmanlı kardeşlerimizi aramanızı, Murat Kurum ve Turgut Altınok'a oy istemenizi rica ediyorum. Emeklilerimizin sıkıntılarının farkındayız. Yılın ikinci yarısından itibaren uyguladığımız ekonomi programının olumlu yansımalarını daha net göreceğiz. İlk defa bizim getirdiğimiz bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gittik. İkramiyeleri 2 Nisan'dan itibaren hesaplara yatıcağız'' dedi.  Valilik kavşağında Batman ilçeleri ve köylerini selamlayarak konuşmasına başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11 ay sonra yeniden Batman’a gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Batman’a olan muhabbetlerinin karşılıksız olmadığını söyleyen Erdoğan,  "Şu anda Batman’daki katılım bunu gösteriyor. Meydana gelmeden önce sorun dedim katılım ne kadar, 50 bin olduğunu söylediler. Meydanlara sığmayan sevdanız için her birinize teşekkür ediyorum" dedi.Gazze konusuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör devleti İsrail’in Filistin halkına yönelik katliamları yüreğimizi yakıyor. 173 gündür İsrail, Filistin halkının direnişini kıramadı. Yapılan müzakere  sonucu ateşkes ilan edildi. Filistin halkı tüm dünyaya bu destansı direnişiyle kendini göstermiştir. Gazzeli kardeşlerimizin barışa kavuşması için her türlü çabayı sergileyeceğiz. Varsın birileri devletimize iftira atacak kadar gözünü karartsın. Biz yarım asrı bulan siyasi hayatımızın her döneminde olduğu gibi dün de, bugün de yarın da zalimlere boyun eğmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.