‘Kadim topraklarda hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz’

‘Kadim topraklarda hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz’

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 18.09.2023 14:26:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde Beşiri ilçesine atanan ve ayağının tozuyla göreve başlayan Kaymakam Muhammed  Yılmaz, “Beşiri, kadim bir coğrafyaya sahip. Milattan önce var olan  ilçemize hizmet etmek bizim için onurdur” dedi.

''FESTİVALE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR''

İlçeye geldikten hemen sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelip sorun ve istek dinleyen Kaymakam Muhammed Yılmaz, “İlçemize hizmet için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz” dedi. İlçenin sorunlarını yerinde görmek amacıyla çalışmalarına başlayan Kaymakam Yılmaz, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü ilk kez yapılacak olan 'Danuk ve Fıstık Festivali' için vatandaşlara davet çağrısı yaptı. Kaymakam Muhammed Yılmaz, ''Fuar ve festivaller kentlerin tanıtımına büyük katkı sağlamaktadır. Coğrafyası tarihle dolu bu kadim ilçede fıstıkçılık gittikçe yaygınlaşmaktadır. İlçenin tanıtımına büyük katkı sunacak bu festival ilk kez düzenlemekte. Batman Valiliği ve Batman Belediyesinin de katkı sunacağı bu festival bizim için büyük bir avantaj. Yapılacak festivalle ilçemizi en iyi şekilde temsil etmenin onurunu yaşayacağız'' dedi.  20 Eylül 2023 Çarşamba günü yapılacak festival, saat 14.00'te Mor Kuryakos manastırında yapılacak fotoğraf sergisinin ardından başlayıp Kıra Dağı mesire alanında uçurtma şenliğinin ardından  kent merkezindeki program akışının ardından halk sanatçıları ile halk ozanları dengbej ve çiğköfte sunumuyla son bulacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.