“İŞSİZLİĞİN TEK ÇÖZÜMÜ TİCARET”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Batman'daki yerel basın kuruluşlarını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyarette bulundu.

Yaşam Yayın: 10 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 10.01.2024 15:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Batman'daki yerel basın kuruluşlarını ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyarette bulundu. Basının önemine değinen Çiftçi, “Basın halkın gözü, dili ve kulağıdır” dedi. BESO çalışmaları hakkında bilgi sunan Başkan Çiftçi, tek hedeflerinin işsizlikle mücadele olduğunu söyleyerek, “Batman'da işsizliğin azalması için üretim alanlarının daha da artması gerekmekte. Bu da Devletin esnafa faizsiz kredi sunmasıyla olur. Görevi devraldığımız gibi devlet kredileri için danışmanlık hizmetine başladık. Pandemiden dolayı istihdam taahhütlü faizsiz kredi almaları için esnaf, tüccar ve üreticilerimize danışmanlık yaptık ve yaklaşık 3000 esnaf, tüccar ve üreticiyi danışmanlık hizmetimizden faydalandırdık. Ekibimizle birlikte sürekli esnaf ziyaretlerini sürdürmekteyiz. Sorun ve isteklerini yerinde görüp çözüm noktasına kavuşturmak için çaba gösteriyoruz'' diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.