İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı

2022 yılı 4. dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı ile İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Vekili İbrahim Güneş başkanlığında aynı anda gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 12 Ekim 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 12.10.2022 09:41:03
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Kadir Kılıç, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdür Vekili, İl Jandarma Komutan Vekili, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge müdürleri, kamu kurum müdürleri, belediye başkan yardımcısı ile basın mensupları katıldı. Toplantıda; bir önceki döneme ait yatırım projeleri değerlendirilerek, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması konusunda yürütülecek çalışmalar görüşüldü. Yatırım projeleri hakkında açıklama yapan Vali Vekili Güneş, “16 kuruluşa ait 337 projenin bulunduğunu, bu projelerin toplam tutarının, 10 milyar 134 milyon 630 bin TL’ olduğunu, yatırımlar için 2022 yılında ayrılan ödenek tutarının 4 milyar 684 milyon 218 bin TL olup, bu ödeneğin 3 milyar 838 milyon 508 bin TL’sinin harcandığını ifade etti.  Projelerin genel durumuna değinen Vali Vekili Güneş; 16 kuruluşa ait toplam 337 projeden, 90 tanesinin tamamlandığını, 160 tanesinin devam etmekte olduğunu, 65 tanesinin ihale aşamasında olduğunu ve 22 tanesine ise henüz başlanılmadığını belirtti. Konuşmanın ardından yatırımcı kuruluş temsilcileri tek tek söz alarak yürüttükleri yatırım projeleri hakkında kurula bilgi sundu. Toplanın sonunda Vali Vekili Güneş, projelerin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm kamu kurum ve kuruluşlarına teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.