İki kardeş suda kayboldu

Batman Çayı kenarına serinlemek ve piknik yapmak için giden 3 kardeşten ikisi suda kaybolurken, bir kardeşleri kurtulmayı başardı. Edinilen bilgilere göre olay Güney Çevreyolu üzerindeki köprü yakınlarında meydana geldi.

Yaşam Yayın: 23 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 23.06.2019 16:34:27
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Çayı kenarına gelen Serhat, Sinan ve Ferhat Şanlı isimli üç kardeş piknik yapmak ve serinlemek istedi. Piknik için yanlarında getirdikleri karpuzu soğutmak için suya koyan üç kardeş, karpuzlarının su kapıldığını görünce geri almak istedi. Sinan Şanlı (13) suya giren karpuzu geri almak isterken akıntıya kapılınca ikiz ağabeyleri Sinan ve Ferhat Şanlı (19) peşinden suya atladı.

Sinan’ı kurtarmak istediler

Ağabeyi Serhat ve kardeşi Sinan’ın akıntıda kaybolduğunu gören ve kendisi de boğulmak üzere olan Ferhat Şanlı, olay yerine yakın bir çoban tarafından kurtarıldı. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine AFAD, Jandarma ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde hemen su üstü arama çalışmasına başlanırken, Batman’da su altı dalgıç polis ekibi bulunmadığı için su altı arama çalışmasına başlanılamadı. Bitlis’ten gelecek olan su altı arama dalgıç polis ekibi 13 yaşındaki Sinan Şanlı ve ağabeyi Serhat Şanlı’yı arama çalışmasına başlayacak. Şanlı kardeşlerin yakınları olay yerine akın ederken, gergin bekleyiş devam ediyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.