IHO EBRAR’dan muhtaç ailelere yardım

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Batman'da yetim aileler başta olmak üzere onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu.

Gündem Yayın: 12 Mayıs 2019 - Pazar - Güncelleme: 12.05.2019 14:30:29
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO EBRAR, Batman'da yetim aileler başta olmak üzere onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu. Merkezi Hollanda'da bulunan ve birçok ülkede hizmetlerini sürdüren Uluslararası Yardım Kurulu IHO EBRAR, Batman'da aralarında yetimlerin de bulunduğu onlarca ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu. Batman'da Umut Kervanı aracılığıyla tespit edilen muhtaç ve yetim ailelere gıda yardımında bulunduklarını ifade eden IHO EBRAR Batman Temsilcisi Şenol Bozan, dünyanın çeşitli ülkelerinin yanı sıra Türkiye'de de yardıma muhtaç ailelere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.