‘Hikaye anlatıcılığı eğitici eğitimi’ semineri düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Proje Ekibi tarafından Batman’da eğitimin niteliğinin arttırılması amacıyla öğretmenlere yönelik "Hikâye Anlatıcılığı Eğitici Eğitimi" semineri düzenlendi.

Yaşam Yayın: 10 Şubat 2019 - Pazar - Güncelleme: 10.02.2019 13:54:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

15 Temmuz Şehitleri Okullarında düzenlenen seminere; Vali Hulusi Şahin’in Eşi ve İl Milli Eğitim AR-Ge Birimi Görevlisi Ebru Şahin, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve Batman’da görev yapan 50 öğretmen katıldı. Vali Hulusi Şahin, seminer sonrası konuşmacı olarak seminere katılan Eğitimci Arzu Zengin’e plaket vererek, katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi Proje Ekibi tarafından hazırlanan, ilk eğitimini eğitimci Arzu Zengin’in verdiği projenin amacına ilişkin bilgi veren yetkililer, Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan 50 öğretmenin "Hikâye Anlatıcılığı Eğitici Eğitimi" alanında eğitim alması ve aldıkları eğitim sonucunda elde ettikleri bilgileri görev yaptıkları okullarda uygulamaları ve nihai yararlanıcı olan öğrencilere katkı sunmalarının hedeflendiği ifade edildi. Daha sonra 15 Temmuz Anaokulunda incelemelerde bulunan Vali Hulusi Şahin, Okul Müdürü Esra Özdemir'den yürütülen eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.