Gercüş’te 23 Nisan töreninde drone savarlı önlem

Batman’ın Gercüş ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasında olası tehlikelere karşı drone savarlı önlem alındı.

Yaşam Yayın: 23 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 23.04.2019 20:32:50
Editör -
Okuma Süresi: 34 sn.
Google News

Batman’ın Gercüş ilçelerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamasında olası tehlikelere karşı drone savarlı önlem alındı. Yatılı Bölge Ortaokulunun bahçesindeki 23 Nisan kutlama programında olası tehlikelerin önüne geçilmek için son teknolojilerden olan drone savar hazırda bekletildi. İlçe jandarma komutanlığı personellerinin elinde bulunan drone savar, tören bitimine kadar olası bir tehlikeye karşı tören alanında bulunduruldu. Vatandaşlar ise bu tür güvenlik önleminin alınmasından dolayı yetkililere teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.