Gençlik Spor’da yeni personel heyecanı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde daha önce Ankara’da yapılan kurayla belirlenen yeni personeller göreve başladı.

Yaşam Yayın: 14 Şubat 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 14.02.2022 13:44:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde daha önce Ankara’da yapılan kurayla belirlenen yeni personeller göreve başladı. 14 Şubat 2022 tarihi itibariyle iş başı yapan 7 erkek ve 14 kadın temizlik personelleriyle ilk toplantı yapıldı. Toplantıda yeni personellerle bir araya gelen Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, herkese hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk; “Gençlik ve Spor Bakanlığımız Türkiye genelinde 4 bin 346 personel alımı yaptı. Batman’a da 52 personel kontenjanı ayırdı. Bunlardan 12 erkek güvenlik, 19 kadın güvenlik, 7 erkek temizlik ve 14 kadın temizlik olarak belirlenmişti. 23 – 27 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılan başvuru ve değerlendirmelerin ardından isimler netlik kazandı. Gençlik ve Spor ailesi her geçen gün büyüyor. Hepimizin ortak hedefi ve gayesi Gençlik ve Spor alanında çocuklarımızın, gençlerimizin ve halkımızın hizmetinde olmaktır. Sizlere verilecek görevleri en iyi bir şekilde yapacağınızdan hiç kuşkum yok. Temizlik personellerinin ardından en kısa zamanda güvenlik personellerimizde görevlerine başlayacaklardır. 2022 yılının hepimize bereket getirmesini ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.