FUTBOLDA GOL YEMEDEN ÇİFTE ŞAMPİYONLUK

Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Spor Etkinlikleri Daire Başkanlığının 2025 faaliyet programında yer alan ANALİG (Anadolu Yıldızlar Ligi) futbol kız ve erkek müsabakalarında Batman rüzgârı esti.

Spor Yayın: 07 Ağustos 2025 - Perşembe - Güncelleme: 07.08.2025 10:02:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’da yapılan grup müsabakalarından kız ve erkek takımı gol yemeden tarihi bir başarıyla Türkiye finaline yükselmeyi başardı. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün antrenörlerinden Cengiz Çakar’ın ve metin Boğa’nın Teknik Direktörlük yaptığı ANALİG kız ve erkek takımları, bölge takımları alt yapı hocalarının da gözüne girmeyi başardılar. 

 “BATMANLI GENÇLERİMİZ ÇOK BEĞENİLDİ”

Teknik Direktör cengiz Çakar yaptığı açıklamada; “Batman’daki grup yarı finallerinde gol yemeden 2 takımla şampiyonluk gurur ve onur verici. Bütün sporcularımızı tebrik ederim. "Analig" (Anadolu Yıldızlar Ligi), Türkiye'de genç sporcuların gelişimini desteklemek amacıyla düzenlenen bir altyapı organizasyonudur. Bu ligde futbol oynayan gençlerin hem bireysel hem de sosyal açıdan birçok fayda elde etmesi mümkündür. Batmanlı gençler başarılı bir iş çıkardılar” diye konuştu. ANALİG kız ve erkek takımlarını tebrik eden Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise, "Gençlerimiz sadece futbol yeteneklerini geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda çocukların hayata daha güçlü ve bilinçli bireyler olarak hazırlanmasına katkı sağlıyor" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.