Dizi çekimleri hakkında bilgi verdiler

Çekimleri Batman’da yapılan ve yakında yayın hayatına başlayacak olan Şekırok (şekerleme) dizisinin yönetim kadrosu ve bazı oyuncuları Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 30 Haziran 2019 - Pazar - Güncelleme: 30.06.2019 19:32:27
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
Google News

Çekimleri Batman’da yapılan ve yakında yayın hayatına başlayacak olan Şekırok (şekerleme) dizisinin yönetim kadrosu ve bazı oyuncuları Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. Batman, Mardin ve Diyarbakır’dan seçkin bir çok sosyal medya fenomeninin rol aldığı Şekırok Dizi 25 ana karakter oyuncusunun yanı sıra 20 kişilik teknik kadro ile profesyonel bir şekilde Batman’da çekimlere devam ediyor. Absürt komedi tarzında çekimleri yapılan Şekırok dizisi oyuncu kadrosu ve teknik ekibi, Belediye Eş Başkanı Korkmaz’a nezaket ziyaretinde bulunarak dizi ve çekimler hakkında bilgi verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.