DEMİR VE YILDIZ AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

DEMİR VE YILDIZ AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

Yaşam Yayın: 14 Eylül 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 14.09.2024 08:54:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
Google News

Batman Ticaret ve Sanayi Odası eski Genel Sekreteri Vasfi Demir'in oğlu Murat Demir ve Çamlıca mahallesi muhtarı Selahattin Yıldız'ın sevgili Nisa Yıldız, hafta sonunda Siirt Çevre yolundaki Güngör Palas Düğün Salonunda yapılan görkemli düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin nikahı Batman Evlendirme Müdürü Nuri Turgut tarafından kıyılırken nikah şahitlilerini de Niyazi Demir, Hüseyin Ekmen ve Akın Arı yaptı.

GENİŞ KATILIMLI GÜĞÜN

Siirt Çevre yolu, Güngör Palas Salon 1'de mevlidi şerif ve yemek ikramının ardından başlayan düğüne siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri, STK ve iş dünyası temsilcileri, Esnaf Oda Başkanları, Batman, bölge ve Türkiye'nin bir çok ilinden konukların katılımıyla gerçekleşti. Düğünden önce tüm konukları kapıda karşılayan ve düğün boyunca misafirlerle ilgilenen damadın babası Vasfi Demir, tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.