DEM PARTİ'DE YEŞİL IŞIK, AK PARTİ’DE ŞANSİ DÖNEMİ

DEM PARTİ'DE YEŞİL IŞIK, AK PARTİ’DE ŞANSİ DÖNEMİ

Yaşam Yayın: 14 Ağustos 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 14.08.2024 14:52:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

31 Mart yerel seçimlerinde Batman Belediye Eşbaşkanını Mehdi Öztüzün ardından Ferah Solmaz olarak belirleyen DEM Parti, Batman Belediye Eşbaşkanlığına Yeşil Işık'ı getirdiğini duyurdu. Uzun zamandan bu yana Batman kamuoyunda gündem olan AK Parti il Başkanlığına da Hüseyin Şansi atandı.

YEŞİL IŞIK EŞBAŞKAN

31 Mart yerel seçimleriyle birlikte DEM Partinin kazandığı Batman Belediye Eşbaşkanlığına Yeşil Işık'ın atandığını duyuran DEM Parti  Batman İl Örgütü  “Başta Batman Belediye Meclis üyelerimiz olmak üzere, kentimizdeki demokratik kurumların görüşleri alınarak, partimizce yürütülen tartışma ve değerlendirmeler sonucunda,  Belediye meclis üyelerimizden  Yeşil Işık, Belediye meclis grubumuzun oy çokluğuyla Batman Belediye Eş Başkanlığına seçilmiştir. Belediye Eş Başkanlarımızın, Meclis grubumuzun ve Belediyedeki tüm arkadaşlarımızın başarı ve hizmet sunması odaklı çalışacaklarına olan sarsılmaz inancımızla arkadaşlarımıza başarılar diliyor, kamuoyuna saygıyla ilan ediyoruz'' ifadelerinde bulundu.

''HEDEFİMİZ BÜYÜK BATMAN''

AK Parti'de aylardır süren İl Başkanlığı yarışı nihayet son buldu. Avukat  Akif Gür'ün istifasıyla boşalan İl Başkanlığına Hüseyin Şansi atandı.

ŞANSİ'YE KARŞILAMA TÖRENİ

AK Parti Batman İl Başkanlığına atanan Hüseyin Şansi için kentte karşılama töreni gerçekleştirildi. Batman havalimanında partililer tarafından karşılanan Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve  Şansi il Başkanlığına geldi. Parti önünde toplanan vatandaşlara seslenen AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, hizmet ve siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu söyledi. Siyasi partiler ve özellikle de AK Parti'nin millete hizmet kapısı olduğuna işaret eden Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, hizmete talip olan herkese kapılarının sonuna kadar açık olduğunu belirterek, “Hep birlikte davamıza ve ülkemize hizmet için çıktığımız bayrak yarışında nöbeti devrederek bugünlere geldik. Hüseyin kardeşimin almış olduğu bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına sonuna kadar inanıyorum” dedi.  Partililere seslenen yeni il başkanı Hüseyin Şansi ise, “Hep beraber inandığımız bu kutlu davayı en güzel yerlere taşıyarak göreve layık olacağız. Hedefimiz Batman'a daha büyük projeler eklemektir. Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu ile birlikte  Batmanımızı bölgenin incisi yapmaktır. Partimizin belirlediği Türkiye yüzyılı hedefine Batmanımızı taşımak en büyük  vazifemizdir. Göreve talip olduğumuz davamızın zor ve meşakkatli olduğunun farkındayız. Zira bu zorluğu aşmak için gerekli bütün gayretimizi sarf edeceğiz. Bizlere iletilecek tüm  sorunlar mutlaka karşılık bulacak, talepler değerlendirilecek ve projeler de uygulamaya geçilecek'' ifadelerini kullandı.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.