ÇİFTÇİ, ''HEDEFİMİZ ÜRETEN BİR BATMAN''

Kent merkezindeki esnafların yanı sıra Batman'a bağlı ilçelerde de esnaf ziyaretlerini sürdüren Batman Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yerel basın turunda.

Yaşam Yayın: 02 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 02.09.2024 17:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kent merkezindeki  esnafların yanı sıra Batman'a bağlı ilçelerde de esnaf ziyaretlerini sürdüren Batman Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yerel basın turunda. Beraberinde yönetim kurulu üyesi Davut Başaran ve Mustafa Erez'le gazetemize ziyarette bulunan Başkan Çiftçi, hedefimiz üreten bir Batman dedi. 
Kentin ticaretinin yanı sıra alt yapı ve gündemiyle alakalı da çalışmalar yürüttüklerini belirten  Esnaf ve Sanatkarlar Oda başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman'da açılan her iş yeri istihdama katkı sunuyor. İşyerlerinin daha çok çalışması ve üretimin artması için sürekli sahada olduklarını ifade etti. çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Çiftçi, ''Proje Danışmanlığı, Hukuk Danışmanlığı, Hibe ve Destek Danışmanlığı gibi hizmetlerimiz sürekli mevcuttur. Esnaflarımızın genel sorunları ve taleplerini iletmek üzere  geçtiğimiz günlerde  Ankara’da TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken’i ziyaret ettik. Küçük Sanayi Siteleri ve yeni OSB’lerin faaliyete geçmeleri için sürekli gelişmeleri takip etmekteyiz. Zincir marketlerin küçük esnafımızı zor durumda bıraktığı konusunda ciddi şikayetler var ve bizler de bunu görüyoruz zincir marketlerin etkisini azaltmak için çalışmalar yapmaktayız. TOKİ iş birliği ile esnaflara konut yapma projemizi faaliyete koymaya çalışıyoruz görüşme ve istişarelerimiz devam etmektedir.'' dedi. Esnafların sorunu ile sürekli ilgilendiklerini belirten Başkan Çiftçi,  OSB yolu, Gülistan Caddesi, Marangozlar ve Kaynakçılar sitesi, kısacası hangi nokta ve alanda  esnafımızın  sorunu varsa  çözümü için yetkililer ile görüşüp yardımcı olmaya çalışmaktayız ifadelerini kullandı. 16 Eylül‘de DİKA ile E-Ticaret semineri düzenleyeceklerini,  TRENDYOL satış ve iş geliştirme bölge yöneticilerinin sunum yapacaklarını belirten Çiftçi, 6-12 Kasım tarihleri arasında Batman'da giyim, ayakkabı, hediyelik eşya ve zücaciye fuarı düzenleneceğini söyledi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.