‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası mübarek olsun’

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz bir mesaj yayımladı.

Gündem Yayın: 02 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 02.10.2019 17:36:20
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz bir mesaj yayımladı. Batman Belediyesi olarak Camilerin temizliğinin gerçekleştirildiğini, ibadete açık alanların her zaman temiz tutulması gerektiğini ifade eden Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz: “ Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ kutlanmaktadır. Halkımızın dini vecibelerini yerine getirme yerleri olan camilerimiz konusunda Batman Belediyesi olarak çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Camilerimiz; birlik ve beraberliğimizin, dostluk ve kardeşliğimizin en iyi hissedildiği yerler, aynı zamanda dini buluşmaların ve ibadetlerin ifa edildiği mekanlardır. Din görevlilerimiz toplumu aydınlatan, uzlaştıran, bütünleştirici görevler üstlenen ve bizlere yol gösteren kişilerdir. Bu vesileyle tüm din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutluyor, din görevlilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.