“BİRLEŞTİRİCİ BİR SİYASETTEN YANAYIZ”

Geçtiğimiz hafta Ankara'da yapılan 2'nci büyük olağan kongrenin ardından Batman'a dönen DEVA Partisi il yönetimi kentteki yerel basın kuruluşlarına ziyaret turu düzenledi.

Yaşam Yayın: 16 Ekim 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 16.10.2024 14:22:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Beraberinde Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, Teşkilat Başkanı Mehmet Emin Altun, İl Başkan Yardımcıları Kamuran Ekmen, Doğan İzgi, Yaşar Yiğiz, Nurullah Demir ve Yusuf Ok'la gazetemizi ziyarette bulunan İl Başkanı Şehmus Yılmaz, çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“SİYASETİN KUTUP YILDIZIYIZ”

Partinin kuruluşundan bu yana Türkiye'nin 81 ilinde sahada olduklarını ve bundan sonra da sahada olduklarına dikkat çeken İl Başkanı Şehmus Yılmaz, birleştirici ve kucaklayıcı bir siyasetten yana olduklarını ifade etti. Başkan Yılmaz, ''Ankara'da düzenlenen büyük kongremizle birlikte daha güzel bir oluşum elde edildi. Yeni çözüm süreci açılımı bölgemiz ve ülkemiz için daha iyi olacağının inancındayız. Parti teşkilatı olarak hem yerel, hem de genel sorunlara duyarlıyız. Özellikle Batman Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu konusundaki mücadelesini takdir ediyoruz. Batman lobisinin olmaması büyük bir eksiklik. Kış sezonun yaklaşmasıyla bir çok caddenin altyapısı ve doğalgazın tüm şehre yayılması konusunda ilgili kurumların bir önce harekete geçmesini istiyoruz'' dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.