BİMAŞ PLASTİK ZUCHEX FUARINDA

BİMAŞ PLASTİK ZUCHEX FUARINDA

Yaşam Yayın: 09 Eylül 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 09.09.2024 13:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

5 Kıtadan 45 bin ziyaretçi, ev ve mutfaktaki ticaret için 19 Eylül’de başlayacak fuara 1500'ün üzerinde markanın katılacağı fuara Batman markası BİMAŞ Plastik'te yer alıyor. Alanında dünyadaki en büyük üç ticaret fuarından birisi olan Uluslararası Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı Zuchex, 19 – 22 Eylül tarihlerinde Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek. Batman’dan Bimaş Plastik’in de aralarında olduğu Türkiye’nin önde gelen firmalarının yanı sıra, yurt dışından da çok sayıda katılımcı, Zuchex 2024’te boy gösterecek. 1500’ün üzerinde markanın yeniliklerini sergileyeceği fuarı, 150’den fazla ülkeden 45 bin profesyonelin de ziyaret etmesi bekleniyor. Informa Markets tarafından Züccaciyeciler Derneği ZÜCDER işbirliğinde gerçekleşecek Zuchex’te; Sofra ve Mutfak Eşyaları, Pişirme Ekipmanları, Plastik Ev Eşyaları / Bahçe Aksesuarları, Ev Gereçleri, Dekoratif Ev ve Mutfak Eşyaları ile Elektrikli Ev Aletleri” kategorilerinde binlerce ürün vitrine çıkacak.

2 MİLYAR DOLARLIK TİCARET HACMİ BEKLENİYOR

Dört gün boyunca Zuchex’te yapılan ticaret anlaşmaları, alınan siparişler ve sıcak satışlar sonucu sektör ticaretine ortalama 2 milyar dolarlık bir ticaret katkısı beklediklerini söyleyen Fuar Direktörü Funda Kunduz; “Ev ve mutfak eşyaları endüstrisinde dünyanın en büyük 3 fuarından birisi Zuchex. Gerek katılımcı markalar ve gerekse çoğunluğu doğrudan satın almacı niteliğindeki sektör profesyoneli ziyaretçiler, eşsiz ticaret fırsatları için büyük bir heyecanla Zuchex’i bekliyor. Tüyap Beylikdüzü’nde 14 salon ve toplam 100 bin metrekare alana yayılan Zuchex’te stant açacak olan 1.500’ten fazla markamız; profesyonel satın alma heyetleri, zincir mağazalar, e-ticaret firmaları, bağımsız perakendeciler, toptancı ve perakendeci kuruluşlar, bayi ve distribütörler, HORECA, catering ve organizasyon şirketleri, kurumsal hediyelik eşya firmaları, tasarımcılar ve uluslararası ticaret firmalarıyla doğrudan ticaret yapacak. Diğer tarafta, fuarımızı ziyaret eden sektör profesyonelleri de ev ve mutfaklardaki 2024/2025 trendlerini, avantajlı satın alma koşullarıyla tedarik edecek” dedi.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.