Beşiri’de TAMP Çalıştayı Düzenlendi

Batman Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü koordinesinde, 2025 yılı eğitim planı kapsamında Beşiri’de önemli bir çalıştay gerçekleştirildi.

Yaşam Yayın: 26 Ağustos 2025 - Salı - Güncelleme: 26.08.2025 14:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Batman Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü koordinesinde, 2025 yılı eğitim planı kapsamında Beşiri’de önemli bir çalıştay gerçekleştirildi. 25 Ağustos 2025 tarihinde Beşiri Kaymakamlığı Halk Kütüphanesi Konferans Salonu’nda yapılan çalıştaya, ilçe kurum amirleri ile ana ve destek çözüm ortakları katıldı.

HEDEF: TATBİKATLARDA HAZIRLIĞI ARTTIRMAK

Çalıştayda, afet ve acil durumlara yönelik müdahale planlarının hazırlanması, afet çalışma grupları ile koordinasyon birimlerinin görev ve sorumlulukları ele alındı. Ayrıca afet öncesi, sırası ve sonrasındaki müdahale planlamasının temel prensipleri detaylı şekilde değerlendirildi. Olası afetlere karşı hazırlık seviyesini yükseltmek amacıyla yapılacak tatbikatlarda ilçelerin mevcut durumlarının gözlemleneceği ve eksikliklerin giderileceği belirtildi. Çalıştayda, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve müdahale kapasitesinin artırılmasının önemine dikkat çekildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.