BATMAN’IN GÖNÜLLÜLERİ ANKARA’DA TAKDİR TOPLUYOR

BATMAN’IN GÖNÜLLÜLERİ ANKARA’DA TAKDİR TOPLUYOR

Yaşam Yayın: 24 Nisan 2025 - Perşembe - Güncelleme: 24.04.2025 18:09:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ankara’da faaliyet gösteren Batman’ın Gönüllüler Derneği, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle büyük takdir topluyor. Dernek, özellikle başkentte yaşayan Batmanlılar başta olmak üzere, ihtiyaç sahibi birçok vatandaşa sağlık, eğitim, sosyal yardım ve gençlik projeleriyle destek oluyor.

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz’dan Derneğe Tam Destek

Gönüllülük esasıyla çalışmalarını yürüten Dernek Başkanı Tarık Yaşar, Genel Sekreter İhsan Altunç ve yönetim kurulu üyeleri, hiçbir maddi çıkar gözetmeksizin toplum yararına faaliyetler gerçekleştiriyor. Dernek, sadece yardım faaliyetleriyle değil, aynı zamanda Batmanlıların Ankara’da güçlü bir sivil toplum temsili kazanmasında da önemli rol oynuyor.Dernek faaliyetlerini yerinde inceleyen DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, yaptığı değerlendirmede derneğin örnek bir duruş sergilediğini belirtti.

Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Batman’ın Gönüllüler Derneği’nin gerçekleştirdiği faaliyetlere bizzat tanıklık ettim. Sağlıktan sosyal yardıma, gençlerin desteklenmesinden hemşeri dayanışmasına kadar birçok alanda örnek bir duruş sergiliyorlar. Genç, aktif ve çıkar gözetmeyen bir yapıya sahipler. Böyle bir derneğin varlığı hem Batman hem de Ankara için çok kıymetli. Tüm yönetim kuruluna ve gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum.” Başkan Yılmaz başkentteki sivil toplum hayatına canlılık getiren bu yapının desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Herkesi bu derneğe destek vermeye davet ediyorum” çağrısında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.