BATMAN’DAN MİLLİ TAKIMA SATRANÇ GURURU

Cezeri Bilim ve Sanat Merkezi öğrencisi Elif Sare Yavuz, Antalya’da düzenlenen Türkiye Küçükler ve Yıldızlar Satranç Şampiyonası’nda elde ettiği başarıyla Batman’ı gururlandırdı.

Spor Yayın: 01 Şubat 2026 - Pazar - Güncelleme: 01.02.2026 16:16:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

 Türkiye’nin dört bir yanından çok sayıda sporcunun katıldığı şampiyonada Elif Sare Yavuz, zorlu rakipleri karşısında sergilediği istikrarlı performans ve stratejik oyunuyla Türkiye 4’üncüsü oldu. Bu derecesiyle millî takıma seçilme hakkı kazanan genç sporcu, hem ilimizi hem de eğitim gördüğü kurumu başarıyla temsil etti. Turnuva boyunca disiplinli çalışması, oyun bilgisi ve mücadeleci yönüyle dikkat çeken Elif Sare Yavuz’un, ilerleyen dönemlerde daha büyük başarılara imza atması bekleniyor. Başarılı öğrenciyi tebrik eden İl Müdürü Yaşar Ciğer, bu başarının ciddi bir emeğin sonucu olduğunu belirterek, öğrencinin yetişmesinde katkı sunan öğretmenlere ve ailesine teşekkür etti. Ciğer, Elif Sare’nin millî takımda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.