'BATMAN KALEMİZDİR'

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın beraberinde Deniz Erdoğan ve Müseyip Erdoğmuş ile birlikte Batman'da yerel basınla buluştu.

Yaşam Yayın: 22 Nisan 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 22.04.2019 19:21:41
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın beraberinde Deniz  Erdoğan ve Müseyip Erdoğmuş ile birlikte Batman'da yerel basınla buluştu. Onur Hareketi Lideri Aydın, eski milletvekilleri ile eski bakanların siyasetlerinin iflas ettiğini, şanlı-şöhretli kişilerin  kehanetlerinin olmadığını belirtti. Aydın, bölgede kanaat önderleri ve omurgası dik insanlarla görüştüğünü belirterek, "Karadeniz, Ege, ve Doğu'daki ziyaretlerimiz aralıksız sürüyor. Güneydoğu 'da Batman kalemizdir" dedi.

"SALDIRIYI KINIYORUZ"

Onur Hareketi Lideri Yaşar Aydın, şehit cenazesi için katıldığı törende saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını söyledi. Aydın, "Barbarlığın ve cehaletin göstergesi olan  bu davranış bizleri derinden üzmüştür. Yumruğun sıkıldığı yerde beyin çürümüştür. Yapılan hareket kabul edilemez" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.