BATMAN ESNAF ODALARINDAN BİR HİZMET DAHA

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi seçim öncesi verdikleri vaatlerini tek tek yerine getirmeye devam ediyor.

Yaşam Yayın: 12 Eylül 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 12.09.2022 11:32:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çiftçi Projeleri kapsamında indirim hizmetlerine bir dahasını da ekledi. Başkan Çiftçi, Batman British Town Yabancı Dil Kursu eğitim iş birliği protokol imzalayarak odaya kayıtlı üyelerin ve çocuklarının yüzde 25 indirimli yabancı dil hizmeti alabileceğini vurguladı. Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Batman British Town Yabancı Dil Kursu ile yaptığımız protokol anlaşması sonucu tüm üye ve birinci derece yakınları için yüzde 25 indirim hakkımız oluşmuştur. Esnafımızın ticaretlerinin daha başarılı, daha verimli olmaları ve çocuklarının eğitim düzeylerinin yükselmesi ve daha ilerlemesi için yabancı dil eğitimi veren Batman British Town Yabancı Dil Kursu indirim anlaşması yaptık. Esnafımızın ve çocukları için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Protokolün her iki kuruma da hayırlı olmasını diliyorum. Oda üyelerimizin bu imkanı değerlendirmelerini istiyorum. Eğitim ve öğretime destek vermek adına yaptığımız bu anlaşmadan faydalanmak isteyen üyelerimiz, belgelerini göstererek Batman British Town Yabancı Dil Kursu ile irtibata geçebilirler” diye konuştu. Esnafların istek ve talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarına göre anlaşmalar yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çiftçi, kurum yöneticileri ile protokol metnini imzaladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.